• 1_画板 1

nyheter

2024 Nytt utendørs stoffmateriale——— Nylonstrekkstoff

1. Nylon elastisk stoff lett og pustende egenskaper

Nylon elastisk stoff er et lett og pustende stoff, egnet for å lage en rekke klær og utendørsprodukter.Dens pustende egenskaper gjør at brukeren kan trene uten å føle seg tett og pustende, og holder kroppen tørr og komfortabel.

Nylon stretch stoff

2. Elastisiteten og holdbarheten til elastisk nylonstoff

Et annet bemerkelsesverdig trekk ved elastisk nylonstoff er dets elastisitet og holdbarhet.Den kan sprette tilbake til sin opprinnelige tilstand, og vil ikke miste sin opprinnelige form selv etter mange strekk og bruk.Denne elastisiteten gjør stoffet perfekt for alle typer sportsklær.

面料拉伸动图

I tillegg har elastiske nylonstoffer også god slitestyrke og tåler gjentatt bruk og rengjøring, og opprettholder det opprinnelige utseendet og kvaliteten i lang tid.

3. Egnet for å lage alle slags klær og utendørs forsyninger

Fordi nylon elastisk stoff har egenskapene til letthet, pusteevne, komfort, elastisitet og holdbarhet, er det veldig egnet for å lage en rekke klær og utendørsutstyr.For eksempel: joggebukser, sportsklær, jakker med vanntette funksjoner, turvesker, hardshelljakker, etc.

4. Den kan blandes med forskjellige fibre

For å møte de ulike bruksbehovene kan elastiske nylonstoffer også blandes med andre fibre.For eksempel kan blanding med bomull, lin, polyesterfiber, etc. forbedre stoffets mykhet, komfort og pusteevne, men også øke fargekombinasjonen og teksturen til stoffet, og berike designstilen til klærne.

Kort sagt, nylon elastisk stoff er et stoff av høy kvalitet, med lette, pustende, komfortable, elastiske og slitesterke egenskaper, veldig egnet for å lage en rekke sportsklær og utendørsutstyr.Samtidig gir dens blandbarhet også et mer variert valg for klesdesign.


Innleggstid: 11-apr-2024